Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΩΣ ΤΙΣ 20/04/23 (εξαιρούνται τα προϊόντα προσφοράς)

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ACS, εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου η παράδοση μπορεί να διαρκέσει ως και πέντε εργάσιμες ημέρες).

– Για παραγγελίες κάτω των 70 ευρώ, τα μεταφορικά έξοδα είναι 3 ευρώ για τον Νομό Θεσσαλονίκης και 4 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

– Για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση να μένει αναλλοίωτη η αρχική τους μορφή, να φέρουν τα καρτελάκια πάνω τους, να μην έχουν πλυθεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των προϊόντων σας, παρακαλώ καλέστε στο 2310 266 252

Επιστροφές μετά το πέρας των 15 (δεκαπέντε) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής δεν θα γίνονται δεκτές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία επιστροφής μπορείτε να βρείτε πάνω στη φόρμα επιστροφών.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα στην οδό Πλατείας Ιπποδρομίου 18:

Παραλαβές γίνονται εντός ωραρίου καταστήματος (Δευτέρα, Τετάρτη 11:00 – 16:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 21:00).

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε από το κατάστημα και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας:

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφών η οποία αναγράφεται πάνω στην φόρμα επιστροφών που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εκτός Εθνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Πειραιώς, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς και η διαδικασία ίσως να διαρκέσει από μια ως πέντε ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της φόρμας επιστροφής.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές απευθείας στο κατάστημα, ωστόσο μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ανταλλαγή προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εώς τις 20 Απριλίου 2023, οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, μέσω τηλεφώνου στο 2310 266 252, Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 – 16:00.

Σε κάθε επιστροφή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που σας έχουμε στείλει μαζί με την παραγγελία σας, αναφέροντας το IBAN στο οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων και τον κωδικό ή τους κωδικούς των προϊόντων τα οποία επιστρέφετε.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσω Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς και ίσως διαρκέσουν από μια ως πέντε ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της φόρμας επιστροφής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων σε κάποια άλλη τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

Προκειμένου να μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αναλλοίωτα από την κατάσταση παραλαβής τους και να συνοδεύονται από τις αποδείξεις παραλαβής και τη φόρμα επιστροφών που θα βρείτε στην συσκευασία στην οποία τα παραλάβατε, καθώς επίσης η συσκευασία να είναι κλεισμένη με ασφαλή τρόπο.

Αν η παραγγελία έχει ανοιχτεί ή φτάσει σε εσάς τραυματισμένη, παρακαλείστε να μην δεχτείτε την παράδοση.

Το elephantgang.gr δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων τα οποία φέρουν μυρωδιές, βρωμιές, φθορές, κακώσεις (οι οποίες δεν αναγράφονται στα χαρακτηριστικά των προϊόντων πριν την αγορά) και δεν συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία λάβατε μαζί με το προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση δεν τα παραλαμβάνουμε και σας τα επιστρέφουμε με δικά σας έξοδα.

Εάν το προϊόν που λάβατε είναι λάθος προϊόν, ή ελαττωματικό προϊόν, ή αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@elephantgang.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 266 252.