Το κατάστημά μας

Το όραμα μας για το Elephant Gang ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 στη Πλατεία Ιπποδρομίου 9 της Θεσσαλονίκης, όπου ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα. Η αποστολή μας: να προβάλουμε το όραμα μας ως προς την αισθητική του vintage, διατηρώντας οικολογικό χαρακτήρα μέσω της πώλησης προϊόντων από δεύτερο χέρι. Η αποδοχή και προτίμηση των πελατών μας, μας οδήγησε στη Πλατεία Ιπποδρομίου 18 τον Απρίλιο του 2019, όπου συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας το όραμα μας μέχρι και σήμερα, σε ένα μεγαλύτερο χώρο, με περισσότερα από τα αγαπημένα σας vintage προϊόντα.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Αλεξάνδρα και ο Αντώνης, δύο αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη που μοιράζονται την ίδια αγάπη προς τις vintage και ρετρό τάσεις. Τα 70s, 80s και 90s είναι για εμάς δεκαετίες “ορόσημο” στον χώρο της μόδας. Η διαλογή μοναδικών, διαχρονικών ρούχων με σεβασμό στον πλανήτη, και η ανακατανομή τους σε ανθρώπους που επιλέγουν να συνεχίσουν να “γράφουν την ιστορία” αυτών των ρούχων, αποτελεί για εμάς όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

elephantgang about

Βιώσιμη μόδα, vintage & second hand

Επιλέγουμε vintage ρούχα και αξεσουάρ από δεύτερο χέρι γιατί έτσι μπορούμε να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον, φορώντας ποιοτικά, επώνυμα και μη, διαχρονικά ρούχα, που έρχονται από χώρες του εξωτερικού όπως η Ολλανδία και απολυμαίνονται κατάλληλα.

Δίνοντας μια ‘δεύτερη ευκαιρία’ σε ανθεκτικά, καλαίσθητα ρούχα, συμβάλλουμε στην μείωση της μαζικής παραγωγής που αποτελεί μια από τις άμεσες απειλές κατά του πλανήτη μας.